Despre noi

PRODINVEST GRUP este membra a PATRONATULUI  PRODUCATORILOR SI MONTATORILOR DE TIMPLARIE  PVC si  are  o experieta de 16 ani in acest domeniu si un portofoliu de peste  6000 de clienti.

Pentru ca lucram cu cei mai buni, la noi puteti gasi intreaga gama de produse de tamplarie  PVC  ale  brandului  Fereastra  ADF, care reuneste in produsul final profilul PVC  SALAMANDER fabricat in Germania,  feroneria MACO Austria si sticla liderului mondial SAINT – GOBAIN  GLASS.

Garantia ca Ferestrele si Usile ADF sunt proiectate si produse in conformitate cu standardele europene este data de certificarea IFT Rosenheim si de marcajul CE.

Produsele de tamplarie SALAMANDER sant fabricate sub sistemul de  management integrat

al calitatii ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 18001 .

PRODINVEST  GRUP  va ofera :

  • TAMPLARIE PVC SALAMANDER
  • SISTEME UMBRIRE PENTRU INTERIOR: jaluzele orizontale si verticale simple/ ondulate, rolete, plisse, magic light, fantasy, roman shade;
  • SISTEME UMBRIRE PENTRU EXTERIOR: rulouri din aluminiu, obloane din aluminiu sau PVC cu lamele fixe sau reglabile, marchize/copertine retractabile e,t.c
  • USI DE   GARAJ,  AUTOMATIZARI  usi/porti.

Adaptarea in permanenta la conditiile impuse de piata precum si diversitatea marita a produselor si serviciilor oferite, au facut ca tu sa poti obtine de la noi raspunsul dorit la toate intrebarile.

Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.