Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Informatii despre termenii de confidentialitate

PRODINVEST GRUP 99 se angajeaza sa protejeze confidentialitatea dumneavoasta. Este posibil sa vizitati majoritatea paginilor din site-ul PRODINVEST GRUP 99  fara sa fiti nevoiti sa oferiti nici o informatie. Datele dumneavoastra personale sunt necesare pentru a va putea oferi anumite servicii pe care dumneavoasta ni le solicitati. Aceasta este explicatia pentru existenta acestei declaratii despre confidentialitate.

Colectarea datelor personale

Atunci cand este necesar va vom solicita informatii care va identifica personal sau care ne ofera posibilitatea de a va contacta. In general aceste date va sunt solicitate atunci cand va inregistrati, cand va creati propriul cont. Datele personale cerute de PRODINVEST GRUP 99 sunt limitate de formularul de inregistrare, care ne ajuta sa va oferim serviciul solicitat. Aceste informatii sunt utilizate pentru operatiunile de service si pentru alcatuirea unor statistici generale, de asemenea pentru observarea celor mai vizitate pagini.

Folosirea datelor personale

Folosim datele dumneavoasta personale in urmatoarele scopuri:

pentru a ne asigura ca site-ul nostru este util; pentru a oferi servicii solicitate de clienti; pentru a ne ajuta sa imbunatatim site-ul conform cererilor dumneavoastra; pentru a va notifica noile oferte sau pachetele speciale de oferte, sau pentru a va notifica actualizarile intervenite; pentru a va oferi posibilitatea sa vizitati arii cu acces limitat;

In zonele cu acces limitat este posibil, cu aprobarea dumneavoasta, sa combinam date privind vizitarea site-ului cu date personale in scopul de a va oferi materiale personalizate. Daca nu vom obtine acordul dumneavoastra nu va vom oferi servicii personalizate si nu vom combina date personale cu datele privind vizitarea site-ului. In cazul in care pentru anumite servicii vom colabora cu alte entitati, vom oferi acestora numai informatiile necesare pentru a indeplini respectivele servicii. De asemenea le va fi interzis sa foloseasca aceste informatii in oricare alt scop. PRODINVEST GRUP 99 va divulga datele dumneavoastra personale numai in conditiile impuse de lege sau cand, cu buna credinta, considera ca aceasta este necesar.

Controlul asupra datelor personale

Cand va inregistrati sau cand, in alte imprejurari, ne oferiti informatii personale, PRODINVEST GRUP 99 nu le va divulga partilor terte fara permisiunea dumneavoastra, cu exceptiile enuntate anterior. In anumite situatii este posibil ca PRODINVEST GRUP 99 sa dea posibilitatea altor companii sa va ofere informatii despre produsele sau serviciile lor, prin intermediul adresei de mail. Aceasta poate avea loc numai cu permisiunea dumneavoastra, obtinuta anterior.

De asemenea echipa PRODINVEST GRUP 99 va poate trimite periodic informatii cu privire la anumite produse sau servicii, la acestea nefiind posibil sa renuntati deoarece fac parte din serviciile solicitate de dumneavoastra.

Securitatea datelor personale

PRODINVEST GRUP 99 se angajeaza sa protejeze securitatea datelor dumneavoastra personale. Folosim o varietate de metode si tehnologii pentru protejarea datelor personale de accesul, utilizarea sau divulgarea neautorizata.

Protectia datelor personale ale minorilor

PRODINVEST GRUP 99 are o audienta generala si nu aduna cu stiinta informatii personale de la minori.

Modificari ale declaratiei de confidentialitate

PRODINVEST GRUP 99 va actualiza ocazional aceasta declaratie de confidentialitate. O data cu aceste actualizari vom trimite notificari cu privire la acestea prin e-mail sau vom publica notificari in pagina de web.

Raspundere

In cazul in care, cu ocazia serviciilor oferite, ati luat cunostinta de informatii confidentiale cu privire la produsele si serviciile noastre, interdictia de a divulga aceste date inceteaza la …. ani de la data intrarii in posesia acestor informatii. Sanctiunile sunt cele legale.