Geamuri termopan pentru eficienta termica si durabilitate

27 martie 2019 Posted in: Blog Comentariile sunt închise pentru Geamuri termopan pentru eficienta termica si durabilitate

Geamurile termopan reprezinta cea mai utilizată solutie pentru ferestre si se gasesc in aproape fiecare casa.  Pe piata exista numeroase modele de geamuri termopan ce au la baza variate tehnologii menite sa imbunatateasca coeficientul termic si sa aiba un aspect estetic placut.

Doriti geamuri termopan care sa va umple casa cu o lumina naturala frumoasa? Cu totii ne dorim, dar pe masura ce lumina soarelui intra ne dorim sa nu iasa banii din buzunar sub forma de facturi mari la incalzire, ceea ce se va intampla daca aceste ferestre nu sunt eficiente din punct de vedere energetic.

Tamplaria din aluminiu sau pvc si geamul termopan au devenit semne distinctive ale oricarei constructii noi, dar au inlocuit si tamplaria din lemn a unor case mai vechi. in timp, aceste ferestre au reusit sa se impuna datorita unor avantaje si calitati incontestabile pe care le au. Ferestrele tip termopan au doua componente: geamul termoizolant si rama. Puteti alege intre tamplaria de aluminiu si cea din pvc si puteti opta pentru doua foi de sticla – separate de un mediu gazos, etans – sau pentru o singura foaie, daca spatiul nu necesita o inchidere perfecta (o veranda, un balcon).

Daca a sosit momentul pentru renovarea casei si doriti sa inlocuiti vechile ferestre, ar trebui sa luati in considerare instalarea unor ferestre cu geam termopan. Sunt o alegere foarte buna pentru orice casa deoarece arata foarte bine, atat in varianta cu tamplarie din lemn natural, PVC sau aluminiu, si au destul de multe avantaje tehnice. Bineinteles, costurile initiale de montaj sunt mai mari decat in cazul ferestrelor clasice, cu un singur strat de geam, insa, investitia se va amortiza intr-o perioada relativ scurta de timp. Datorita gradului ridicat de eficienta, ferestrele cu geam termopan va ofera o mai buna izolatie, acest lucru avand ca efect reducerea costurile la facturile de gaz, sau curent.

Summary
Geamuri termopan pentru eficienta termica si durabilitate
Article Name
Geamuri termopan pentru eficienta termica si durabilitate
Description
Doriti geamuri termopan care sa va umple casa cu o lumina naturala frumoasa? Cu totii ne dorim, dar pe masura ce lumina soarelui intra ne dorim sa nu iasa banii din buzunar sub forma de facturi mari la incalzire, ceea ce se va intampla daca aceste ferestre nu sunt eficiente din punct de vedere energetic.

Comments are closed.