Extra optiuni

Extra optiuni pentru ferestrele dumneavoastra

Combinatia de profile 3001/3099

1. Termoizolatie foarte buna datorita geometriei profilelor
2. Stabilitate buna datorita armaturii groase din toc si cercevea
3. Usor de curatat datorita faltului din toc
4. Linie exterioara clasica, aspect armonios

Sistemul S3000 cu 5 camere are tot ceea ce este necesar pentru ferestrele dumneavoastra. Datorita dispunerii speciale a camerelor are proprietati tehnice deosebite: izolare termica, stabilitate a profilului si colturi rezistente. Pe langa albul clasic, puteti alege pentru interior aspectul natural si nobil al lemnului. Astfel conferiti un plus de personalitate locuintei dumneavoastra, insa pastrati in acelasi timp aspectul unitar al fatadei, alegand pentru exterior albul.

Rulouri exterioare


Rulourile GEALAN ofera protectie eficienta impotriva razelor solare si luminii puternice, a privirilor nedorite si a musafirilor nepoftiti. In zilele friguroase de iarna caldura ramane in interior, ceea ce confera confort si siguranta. Pentru a va proteja de insectele suparatoare, puteti opta pentru plase de protectie contra insectelor. Acestea pot fi integrate in rulouri sau introduse ulterior. Se pot monta plase de insecte si independent de montarea rulourilor exterioare in variantele rama fixa sau mobila.

Glafuri interioare si exterioare

Glafurile au atat rol de protectie a zidului, cat si functie estetica, definitivand practic fereastra si chiar imbunatatind aspectul fatadei, in cazul glafurilor de exterior. Glafurile sunt disponibile in diferite nuante, de la imitatii de marmura pana la nuante de lemn. Datorita suprafetei laminate exterioare, glafurile sunt rezistente la umezeala, zgarieturi si sunt usor de intretinut.

GECCO

Reglarea schimbului intre aerul exterior si cel interior constituie premisa pentru un microclimat placut in incapere si confort crescut in locuinta. In acest scop este disponibil la cerere pentru ferestrele GEALAN dispozitivul automat de ventilatie GECCO (GEALAN CLIMA CONTROL). Mica clapeta cu IQ previne cu succes curentii de aer si formarea mucegaiului. In pozitia normala clapeta sta deschisa – aerul poate circula neperturbat. La vant puternic, clapeta inchide automat canalul de ventilatie si impiedica aparitia curentilor de aer deranjanti. ferestrele permit astfel mentinerea unui echilibru al umiditatii si temperaturii in incapere.