Culori

Decor Lemn

Daca vrei sa pui valoare pe aspectul natural fara sa  renunti la avantajele tehnicii moderne din domeniul ferestrelor, atunci alegerea corecta o reprezinta alegerea ferestrei Decor Lemn.  Indiferent daca vrei sa renovezi o casa la care se impune pastrarea stilului arhitectural sau pentru o constructie noua in stil rustic, ferestrele noastre  va  vor convinge din punct de vedere estetic si functional.

Acryl Color

Profilele colorate ale ferestrelor scot in evidenta  aspectul fatadei. Astfel imobilele capteaza in mod placut privirea si obtin propria lor “carte de vizita”
inconfundabila. Pentru ca la PRODINVEST imperativul suprem  este calitatea, ferestrele noastre acrylcolor sunt produse cu profile obtinute printr-un procedeu special, unde corpul de baza din PVC alb si sticla acrylica colorata sunt imbinate inseparabil. Mai multe puteti afla pe noul microsite dedicat profilelor acrylcolor: ACRYLCOLOR.

Fascinatia culorilor

Cu profilele de ferestre colorate puteti da accente variate fatadelor. Casele devin astfel la fel de inconfundabile ca si locatarii lor iar cladirile comerciale vor fi pline de farmec, atragand privirile trecatorilor.

Durabile si stralucitoare peste ani, ferestrele acrylcolor fascineaza punandu-si amprenta decisiv pe estetica fatadelor modelate arhitectonic. Cu o grosime cu 0,5 mm mai mare decat a oricarui strat de vopsea, stratul exterior din plexiglas colorat are o rezistenta ridicata in fata agresivitatii intemperiilor cum ar fi soarele, vantul, ploaia sau variatiile bruste de temperatura.
Ferestrele acrylcolor stralucesc ca in prima zi, caci suprafata exterioara mat-matasoasa, obtinuta printr-un procedeu special de slefuire, este insensibila la depunerile de praf.
Profilele se curata usor si nu necesita intretinere – pe toata durata de viata a ferestrei.

Avantaje acrylcolor :

  • culori durabile
  • usor de intretinut
  • rezistent la zgarieturi
  • reflexie buna
  • 100% reciclabil