Feronerie

Feronerie

Elementele de inchidere-deschidere trebuie atent selectionate, deoarece fiabilitatea ferestrelor si usilor este influentata in mare masura de acestea. Ferestrele construite de Prodinvest sunt echipate in standard cu cu feronerie MACO (import Austria), prezentand urmatoarele avantaje: garantie 15.000 de cicluri complete inchis deschis, sistem antiefractie, balama antiflambaj pentru ferestrele inalte.

A face viata mai usoara pentru toata lumea prin darâmarea barierelor – aceasta este doar una din viziunile Maco. Ca deschizator de drumuri  în domeniul tehnologiilor inovative, Maco crede ca viitorul sau consta in realizarea unei imbinari inteligente a sigurantei, eficientei si confortului.

Din acest motiv, noi dezvoltam produse ce controleaza ventilatia si temperatura si optimizeaza utilizarea energiei. Usi de intrare ce nu necesita un cilindru sau o cheie. Sisteme de securitate ce satisfac practic toate cerintele de siguranta – preventiv sau activ, mecanic si electric.

Feronerie ferestre

1. Mecanism contra actionarii gresite, avand si rolul de ridicator cercevea;
2. Microventilatie, sistem ce permite modul de aerisire economic prin pozitionarea manerului la 45 grade;
3. Maco Invisible, sistemul de balamale ascunse raspunde si celor mai exigente cerinte estetice;
4. Sistem antiefractie datorita elementelor speciale de feronerie;
5. Balama antiflambaj ascunsa pentru ferestrele cu montant mobil;
6. Balamale cu o capacitate de sustinere de 120 Kg si posibilitatea reglarii ramelor pe 3 directii.

Feronerie usi

Usile din PVC sunt echipate in standard cu feronerie GU/ Roto si balamale Simonswerk de 80 kg – 120 kg;
Fiecare usa include broasca cu inchidere multipunct, cu role de inchidere ce permit reglarea presiunii pe garnitura si balamale reglabile pe trei directii;
La spatiile comerciale, datorita traficului intens este necesara montarea broastelor cu bila, a manerelor spatiale si a amortizoarelor cu sau fara stopper;
Culorile standard pentru manere si balamale sunt: alb, maro, bronze si titan;
Posibilitati de actionare electrica multiple: cartela, amprenta, telecomanda, etc.